Hundralappen kom fram.

Alla som åker buss, ska aldrig klaga, inte för att jag har hört någon göra det, Men om detta skulle hända tänk er för inann ni säger nått för jag kan bara säga att igår var det lätt att inte dra på smile banden när man skulle trampa iväg till skolan. Snöstorm!, kan de bli värre en måndagmorgon vid 8? Jag vill inte klaga på att de kom snö, MEN att suckla i det är inget att rekomendera, ja kände mig som en kisande katt eller nått med förfrusna fingrar, Ja va bara tvungen att klaga lite, men nu är det slut på det, för idag är det SOL, tjoo!!! länge leve solen!
En bortappad hundralapp har nu kommit till rätta, väldigt skönt, även om det igentligen bara är en papperslapp, som någon har kommit på att detta använder vi till att byta mot saker, bara för att krångla till världen lite extra.
när jag tänkte till runt just detta med bortappad hundralapp, kom jag och tänka på att jag är väldigt slarvig och ofta glömmer bort vad jag har lagt saker och vad de va jag skulle göra. Tänk om man är lika slarvig när man blir vuxen hur blir det då? Ops glömmde betala räkningen, jaja får göra det imon. Det skulle ju aldrig funka, därför måste jag göra något åt det Nu.

TRE andra oviktiga saker som jag "kom på " idag: (riktig idé´kläggar dag idag!)

Att vi i framtiden kommer kunna operera in en Ipod, radio m.m. i huvudet så vi bara kan trycka p en knapp så får vi det vi vill lyssna på!  Clever

Hur smarta är inte de "nya" mjälök förpackningarna med skruvkork, ja vet att de har funnits länge men man slipper utspilld mjölk, något som jag ofta lyckades med inann. tjoo!!!

De var visst bara två idé kläckare idag.

På tal om något helt annat, om ni någon gång i framtiden skulle höra eller se
Inspierd for you, creativ by Frida! Är det jag som på något vänster har fått mitt drömjobb, jag kommer inte gå in på några detaljer för då kommer något bara tänka, snälla kan någon inte bara ta ner henne på jorden igen. - de kommer inte hända.
Jag kan ju säga så här att det inte har något med kläder att göra, jag är värdelös på att sy.


Apsolut ingenting viktigt

Min kropp känns väldigt svag måste jag säga, min ben orkar inte ta  mig framåt, endå har jag redan gått långt från ett hus tilll ett annat, de tar inte slut där, jag och mina kompanioner ska gå ännu mer idag, by the sea! Det bar att bli urblåst och det blir man vid havet- skulle jag få bestämma skulle jag alltid sitta vid havet, kanske inte alltid men väldigt ofta, hä de lät konstig, jaja strunt samma.

jag kan inte fatta att jag ska till Kalifornien!!!  de känns helt apsurt och overkligt, men eendå hur självklart som helst. Jag kan inte fatta det än, kommer nog aldrig göra det heller. Det som att jag fram till sommaren kommer gå runt med ett leende på läpparna, och ta allt annat med en klack spark.
tack Mig att jag gav mig själv en spark i baken!

Jätte konstigt inlägg, men skiit samma alla är vi konstiga, ävon om en del inte har kommit till inikt med det själv.

Det blåser varma vindar från söder, eller de ligger nog inte i söder?

plöstligt händer det, man aldrig vågat hoppas på!!!!!!!!
Och jag tyckerom det :)

15:58- tiden flyger iväg

Varför gör jag aldrig det jag ska!?















Live in New York City once, bur leave before 

It makes you hard. Live in Northhern California once, but leave before it makes you soft. TRAVEL:


På fel plats vid rätt tidpunkt

Allt handlar om prioriteringar, idag prioriterade jag bort fotot något som aldrig kommer hända igen för jag får allt id dåligt samvete när jag inte är där jag ska. Men ja priorterade bort de för att göra svenska, (ok gör de inte nu, men om en minut gör jag de :P)

Tänka att en låssas rösta kan göra så mycket skillnad för all framtid, jag är evigt tacksam
Tack alla smarta uppfinnare!

Nu väntar svenskan, see youu, maby?
You never now







Slumpen eller något annat, jag hoppas på något annat
slumpen känns aldels för tråkigt för att få ingå i livet.

andas ny lufft gör gott för både huden och själen.

image10






image8 Jag vill tillbaka till Österike!!! Vem kan motstå ett paradis som detta? Det är något med mig när jag lämnar Halmstad, de är precis som om all min feghet försvinner. Jag är faktisgt väldigt feg i vissa sitavtioner. Som om man lämnar en roll som man har byggt upp här, man kan gå utanför sina egna gränser och faktisgt fullständigt skita i vad folk i omgivning tycker. Något som jag är väldigt dålig på här hemma. Jag bryr mig aldeles för mycket om vad folk tycker om mig. Även om jag vet att det är fel. 
Att bara ge sig ner för backen och de enda man kan höra i sitt huvud är, frida de här går fakttisgt som smort ! Man kan tänja lite på gränserna och märka att man klarar av det- de är underbart! Och framförallt kan man göra precis de man själv vill, annars är jag väldigt bra på att anpassa mig till vad alla andra vill. och glömmer då bort vad jag igentligen tycker är roligt, eller inte glömmer bort, mer tappar bort mig själv fast de räcker med att jag ser Americas Funniest home videos och kan gapskratta för mig själv, vissa saker där är rätt skrämmande, hur tänker man hur en gren ska hålla för en 100 kg klump som praktisgt taget hoppar på den, men de är underhållande.




Växjö_ Vad ska jag säga om den staden? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Eftersom jag inte är ett bigg fan of seconhand satte den inga stora vatryck på mig, den mer flög igen huvudet och de enda som fastnade var ett par Shorts, och en fet kladd hund, eller männsskobajs? Hoppas innerligt att de va de första för allas trevnad. Skulle jag fråga min kompanjoner skulle dom skrika med stora bokstäver FEL FEL, underbar stad! men jag är inte riktigt som de. I alla fall inte på den punkten.
Men inga resor är onödiga, och jag fick nya perpekiv från den resan också, och krösatåget är inget man kan klaga på heller. Ett riktigt trevligt tåg om ni frågar mig.


De är bara ett litet litet försök kvar sen har jag en månad av mitt liv inbokat på en annan breddgrad.
Låter inte helt fel.

RSS 2.0